dijous, 19 de maig de 2011

Dia 2. Lleida despierta! #acampadalleidaLa acampadalleida ha seguido ocupando la plaza Ricard Vinyes toda la noche. Una pizzeria cercana nos han traído pizzas para poder cenar, demostrando apoyo y que, aunque no todo el mundo esté aquí en la plaza, mucha gente le gustaría estar con nosotros.

Durante la noche se ha hablado con la policia local, dejando ellos su postura bien clara: estan completamente de acuerdo con nosotros, incluso se han mostrado abiertos a, por la tarde, estar con nosotros  manifestándose contra la situación política actual.

A primera hora, Lleida se ha despertado al son de los pitidos de los coches, a petición de las pancartas que hemos escrito.


-----------------


L'acampada ha seguit ocupant la plaça Ricard Vinyes tota la nit. Una pizzeria propera ens ha portat pizzes per a poder sopar, demostrant recolzament i que, tot i que no tot el mon estigui aquí a la plaça, molta gent li agradaria estar aqui amb nosaltres.

Durant tota la nit s'ha parlat amb la policia local, deixant ells la seva postura ben clara: estan completament d'acord amb nosaltres, inclòs s'han mostrat oberts a, per la tarda, estar amb nosaltres manifestant-se contra la situació politica actual.

A primera hora, Lleida ha despertat al so dels claxons dels cotxes, a petició de les pancartes que hem escrit.

4 comentaris:

 1. Si senyors!!! Desde la feina, molta força!!!
  despertadorsocial

  ResponElimina
 2. Ànims. Això no ha fet més que començar!

  ResponElimina
 3. Tot i que sense estar-hi, estem amb vosaltres. Que la policia s'uneixi és un pas cap endavant, tant de bo passes a la resta de ciutats espanyoles. Teniu intenció d'aguantar fins diumenge? Diuen que dissabte s'han de dissoldre degut a la jornada de reflexió.

  ResponElimina
 4. ANIMS !Des de la distància us vul recolzar...

  ResponElimina