dilluns, 27 de juny del 2011

Acta de l'Assemblea General de 26 de juny, SEGUIM AVANÇANT!

Ahir, dia 26 de juny es va reunir l’Assemblea setmanal del Moviment 15m a Lleida. Una 60 de persones van estar discutint sobre diferents temes. Us afegim l’acta presa per a què seguiu tots els que vam tractar.

Destaquem, entre molts, un parell de temes

Comissió de Desnonaments: Es crea aquesta comissió per estudiar la profunda injustícia social dels mateixos, posar-nos en contacte amb altres associacions implicades, coordinar-se amb els barris i proposar les línies de treball i acció que es podrien realitzar des de el moviment 15m a Lleida.


Comissió del Banc del Temps: S’ha aprovat la creació d’una comissió que construeixi i gestioni un Banc de Temps especialment dirigit (però no únicament) per persones en Atur. Durant aquest 2011, 10.000 persones de Lleida deixaran de rebre la contraprestació per atur. Les administracions no s’estan preocupant per l’autèntic drama social d’aquesta crisis, i per això, considerem que per combatre aquesta injustícia, un banc de temps, on les persones intercanviïn els seus coneixements professionals, ajudarà a millorar la penosa situació en la que es troben tantes famílies mancades de tot tipus d’ingressos. A mesura que aquesta comissió vagi realitzant avenços, us anirem informant.


Es segueix Treballant per barris i a la UdL! I així s’ha comprovat avui amb la presència de representants de les assemblees indignades de Bordeta, Cap Pont i de la UdL que ens han informat dels seus avenços i accions.


Estem realitzant una gran tasca i des de aquí volem agrair a tothom que està treballant tant per aquesta causa.



Acta 26/06/2011




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada