diumenge, 26 de juny del 2011

Informació i actes sobre l'Assemblea Indignada de la Universitat de Lleida

L’Assemblea Indignada de la Universitat de Lleida (UdL), del moviment 15m, ens envia les seves dues primeres actes. En elles queda palès que s’ha acordat que cada dijous/diumenge vindran uns representats de la mateixa, a compartir les conclusions de les seves reunions als grups de treball, comissions o assemblees generals de Ricard Vinyes i a coordinar-se en accions i activitat que realitzem. A l’hora també recolliran la nostra opinió i informarem pels nostres canals de comunicació de les activitats i accions que ells realitzin.


És una molt bona notícia pel moviment 15m a Lleida, i des de aquí agraïm profundament per l’esforç que estan realitzant des de l’Assemblea Indignada de la UdL. Entre tothom, fem xarxa!


Si sou estudiants i us voleu posar en contacte amb ells teniu dues opcions: via llistes de correu de la UdL (http://llistes.udl.es/) on haureu de buscar la llista “Indignats-Udl” o via el blog de la Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública (http://pudupcat.blogspot.com/) També, des de l’Assemblea Indignada de Lleida us anirem informant de les seves activitats. La seva pròxima reunió, serà demà dilluns, dia 27 a les 19:15 al claustre del Rectorat (més info aquí)



Actes


30/05/2011


06/06/2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada