dilluns, 4 de juliol del 2011

Als Xoriços, ens els mengem!




Des de el Moviment 15m a Lleida, ens posicionem totalment en contra de les retallades contra la sanitat pública. Considerem que són una manera d’iniciar un procés encobert de privatització de la sanitat pública. Com sempre, aquesta crisis la paguen els més pobres i els que menys responsabilitat tenim en la situació econòmica actual, convertint-la en una autèntica estafa per a la ciutadania. Per aquest motiu hem organitzat tota una sèrie d’activitats per demà dimarts i dimecres per protestar contra les retallades.

A les 11 del matí, tothom a Ricard Vinyes a realitzar un seguit d’accions contra les retallades sanitàries. A les 14h iniciarem l’acte “Als Xoriços, ens els mengem!”, on realitzarem una xoriçada popular com a protesta simbòlica contra l’intent de privatització de la sanitat. Els actes de protesta continuaran durant el dimarts per la tarde i el dimecres pel matí. No us els perdeu!

El colofó d’aquesta setmana, serà el proper dijous, on realitzarem la xarrada: “La Sanitat Pública en Perill! Com ens afectaran les retallades? ” que la realitzaran les juntes de personal i sanitaris de Lleida, a les 20h a Ricard Vinyes. (més informació aquí)

La Sanitat, ni tocar-la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada