dimarts, 26 de juliol del 2011

Dimecres 27 de juliol // 20,30h // Pl. Sant Joan de Mata



Durant set dimecres veïns i veïnes de
Cappont hem compartit el nostre malestar per unes vides precàries, per les retallades als nostres drets com a ciutadans, per com estan desmuntant el nostre CAP... Però sobretot perquè ens uneix una vocació de canvi i volem una societat que doni prioritat a les persones per sobre dels interessos econòmics i polítics.

Ara arriba l'agost i volem fer una aturada que ens permeti prendre noves forces per fer front a un nou curs en que ens tocarà sortir al carrer per aturar uns polítics entossudits a fer pagar el preu de la crisi als treballadors i no als qui l'han provocat.

Ens volem acomiadar compartint amb tu un vespre de dimecres amb una xerrada en que un economista i pastisser ens explicarà molt planerament perquè hem arribat a aquesta situació de crisi i retallades i qui en són els responsables. També hi haurà projeccions que explicaran el perquè milers de ciutadans fa dos mesos que sortim al carrer. Finalment, també muntarem la primera taula de recollida de signatures en contra de les retallades CAP del barri
.


T'hi esperem!

Assemblea d'Indignades de Cappont
Bloc dels indignats de Lleida: www.assemblealleida.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada