dimecres, 18 de maig del 2011

Comisiones y organización.









Se ha establecido una asamblea donde la gente ha tenido la oportunidad de decir lo que ha querido, han salido temas muy delicados y adecuados; pero teniamos mucho trabajo por hacer, y hemos tenido que dar paso a la creacion de las comisiones.

Una vez se han creado las comisiones, éstas han empezado a organizarse acordando la función de cada una y las tareas que deben hacer.

Mucha gente que no sabía de que íba el tema, se han unido a nosotros, aunque muchos otros solo han curioseado y han decidido no quedarse. Pero lo importante es que la gente escuche y entienda la situación. La motivación de cada uno para quedarse o no, es algo personal, aunque pedimos a todo el mundo que lea esto, por favor, es por el futuro de todos! ¡No os quedéis en casa!

También nos han avisado de que tenemos diferentes unidades de Mossos d'Esquadra y policia nacional por las calles de alrededor de la plaza Ricard Vinyes, pero no nos da miedo, no vamos a hacer más ruido del que debemos, ni pretendemos crear distubios. Somos pacíficos, y reivindicamos por una democracia real sin pelear.

-----------------

S'ha establert una assamblea on la gent ha tingut l'oportunitat de dir el que ha volgut, han sortit temes molt delicats i adients; però teniam molt treball per fer, i hem tingut que donar pas a la creació de les comisions.

Un cop s'han creat les comisions, aquestes han començat a organitzar-se acordant la funció de cada una de les tasques que s'han de fer.

Molta gent que no sabia de que anava el tema, s'ha unit a nosaltres, tot i que molts d'altres tan sols han xafardejat i han decidit no quedarse. Però l'important es que al gent escolti i entengui la situació. La motivació de cada un per quedarse o no, es una cosa personal, tot i que demanem a tothom que llegeixi això, si us plau, es per el futur de tots, no us quedeu a casa!

També ens han avisat de que tenim diferents unitats de Mossos d'Esquadra i policia nacional per els carrers dels voltants de la plaça Ricard Vinyes, però no ens dona por, no farem més soroll del que tenim que fer, ni volem crear disturbis. Som pacifics, i reivindiquem per una democràcia sense baralla.

21 comentaris:

  1. molts ànims i força!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Només una cosa: Gràcies!!! de tot cor...

    ResponElimina
  3. Molta sort company@s!!!

    ResponElimina
  4. Ànims des de Sabadell!!

    ResponElimina
  5. Endavant i moltes forçes!

    ResponElimina
  6. Això de fer-ho en castellà és perquè fa més de revolucionari?

    ResponElimina
  7. Estamos pidiendo libertad y ahora vas a venir tú a imponer el idioma. Qué cada cual hable en la lengua que le dé la gana.


    (Además, está en los dos idiomas)

    ResponElimina
  8. I per demà s'ha pensat fer alguna cosa??

    ResponElimina
  9. Adelante! vayamos construyendo nuestros suenos! Si quereis algunas ideas, lo puedo colgar mañana en la web. Salut desde Galicia!


    https://www.libreriaproteo.com/libro-593516-LA-AVENIDA-DE-LAS-UTOPIAS-MAS-ALLA-DEL-FIN-DE-LA-HISTORIA.html

    ResponElimina
  10. No puc estar amb vosaltres en persona , pero estic d'acord amb tot el que esteu fent Ànims ¡¡¡

    ResponElimina
  11. Doncs si, el tema de la llengua en aquest país també és un dret pel qual lluitem algunes i alguns de nosaltres, fa molt de temps.No ho podrieu fer tot en la nostra llengua?

    Salut i força

    ResponElimina
  12. Me'n vaig a dormir lluny de la meva PETITA ciutat però pensant que s'hi està fent quelcom GRAN. GRÀCIES A TOT@S!

    ResponElimina
  13. molts anims als que esteu acampats i fent soroll pq això no pari i segueixi endavant! ...quan pugui m'acostaré a donar molts anims i algo de menjar fet amb molt de carinyo per a tots aquells que seguexin acampats.


    Firmat: Un arquitecte recient llicenciat i amb nules expectatives per a un digne futur professional.

    ResponElimina
  14. Bon inici, ara a veure si podem donar-li continuïtat i forma. Jo, com molts, esperava alguna cosa aixi.
    JMC

    ResponElimina
  15. ànims des del pallars!
    això només és el principi
    el futur és nostre.

    ResponElimina
  16. Acabada d'arribar a casa des de Ricard Vinyes, demà el relleu nois i més gent encara. Ara en som, però hem de ser molts més. ARA NO ÉS TEMPS D'INDIGNAR-SE ÉS TEMPS DE REACCIONAR!

    ResponElimina
  17. Després de passar la nit amb uns 30 valents, pacíficament i amb la il•lusió de que es possible un canvi en la consciència social, per millorar el nostre futur i el d’aquells que han de venir.

    ResponElimina
  18. Si no volem "fronteres" el primer que s'ha de fer es respectar les identitats de cada zona, com un element que ens enriquex humananisticament a tots!!!

    En aquest cas la llengua minoritària i a protegir és la catalana i la imposada la castellana!!

    Ahir va ser patètic veure com es feia demagògia sobre aquest tema llegint el manifest en les dos llengües. No em crec que hi haguès gent que no entenguès el manifest en català o sino se li podia explicar particularment.

    En fi, espero que aquest tema no sigui un punt de divisió, però s'ha de tenir clar que un dels fronts contra els que hem de lluitar es la globalització i aquesta lluita comença amb el respecte de les cultures locals.

    Salut i força!!

    ResponElimina
  19. Gracias, se me saltan las lagrimas cada vez que leo algo. GRACIAS¡. Soy de almeria, asi que gracias tambien por utilizar catalan y castellano en esta pagina...que transcienda, que esto lo tiene que entender mucha gente

    ResponElimina
  20. la llengua es l'eina que vehicula les nostres ideas, i ha de servir perque ens poguem entendre, estem aqui perque volem un canvi estructural en el nostre sistema politic i social, i es per aixo que en l'aixecament tenen cabuda tot tipus d'ideologies politiques o apolitiques, d'esquerres o de dretes, religioses o agnostiques, deixem que tothom s'expresi en la llengua que mes comoda li resulti i protegim la cultura

    ResponElimina