dijous, 19 de maig del 2011

#acampadalleida muy ruidosa!

Ruido, mucho ruido. Casi media hora de ruido, la gente no se cansa, está sucediendo ahora mismo. Cuando parece que van a dejar de hacer ruido, siguen con las cacerolas, silbatos y demás instrumentos. Todos unidos y con las mismas ganas de cambiar esta situación. Hoy no hay diferencias, hoy somos todos uno. 

Dejo un pequeño vídeo que he sacado desde mi posición un poco alejada del mogollón. Debemos ser en total unas 350 personas de todas las edades pero reivindicando lo mismo.

¡Muchas gracias a todos/as!

------------------

Soroll, molt soroll. Gaire bé mitja hora de soroll, la gent no es cansa, está succeïnt ara mateix. Quan assembla que van a deixar de fer soroll, segueixen amb les caçeroles, xiulets i altres instruments.
Tots units i amb les mateixes ganes de canviar aquesta situació. Avui no hi han diferencies, avui som tots un.

Deixo un petit video que he tret des de la meva posició, una mica separada de la gent. En total serem unes 350 persones de totes les edats però cridant per el mateix.

Moltes gràcies a tots!!

1 comentari:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=WW_EzR4yWws&feature=player_embedded
    A la calle que ya es hora de pasearnos a cuerpo...fa molts anys que aquest poema de Gabriel Celaya el va musicar Paco Ibañez i el va cantar a la sala Olympia de Paris..a Espanya estaba prohibida...finals dels anys seixanta del segle pasat. La poesia, si es de veritat, mai passa de moda ni es anacrònica. Sempre a favor, mai en contra, per que com deia Lope de Vega, 'el mejor desprecio es no hacer aprecio'
    Avui serà la prova de foc de l'acampada, sobre tot nosaltres estem a favor de canviar l'estat de les coses, si cal resistir cal fer-ho sense el recurs de la violencia, i evitar les provocacions. Endevant, ens veiem aquest vespre a la plaça del fenix, ex ricardo vinyes.

    ResponElimina