dissabte, 21 de maig del 2011

Organización y debate

Se han organizado grupos de debate los cuales han hablado sobre organización de la misma asamblea y la decisión sobre que hacer a partir del 22M. Se ha debatido sobre no tener lider, si no portavoz. También se ha comentado que la plataforma DRY han acortado durar hasta el 22 (mañana), y que las demás acampadas están desvinculadas, siendo un movimiento promovido por el propio pueblo. Cada portavoz de cada grupo saldrá al micro a explicar la conclusión sobre el debate, y se tomarán las decisiones pertinentes sometiéndolas a votación en asamblea.

----------

S'han organitzat grups de debat els quals han parlat sobre organització de la pròpia assemblea i la decisió sobre que fer a partir del 22M. S'ha debatut sobre no tindre lider, si no portaveu. També s'ha comentat que la plataforma DRY han acordat durar fins el 22 (demà), i que les demés acampades hi son desvinculades, sent un moviment promogut per el propi poble. Cada portaveu de cada grup sortirà al micro a explicar la conclusió sobre el debat, i es prendran les decisions pertinents amb votació en assemblea.











1 comentari:

  1. Per ajudar:
    El propi fet de ficar #spanishrevolution a la capçalera de la web és un posicionament polític.

    Si us plau, a fi de evitar divisions, s'hauria de treure, no? Hi ha quantitat de gent que pensa diferent (no dic que siguin més o menys), però n'hi han.

    Moltes gràcies, MOLTS ÀNIMS VALENTS!

    ResponElimina