dimarts, 28 de juny del 2011

Acta Mariola, Barris Nord bull d'activitat i la Marxa Indignada

Acta Mariola, Barris Nord Bull i la Marxa Indignada


Us ajuntem l’acta de la primera Assemblea Indignada al Barri de la Mariola. El moviment 15m a Lleida avança a bon ritme i cada cop la nostra xarxa d’indignació és més àmplia i potent.


Avui, s’ha realitzat l’ Assemblea Indignada dels Barris Nord, i s’han decidit moltes activitats previstes per aquest estiu. Conferències, xarrades, activitats, creació de la bústia indignada, nits temàtiques, protestes al CAP, participació en les festes de Pardinyes per tal de poder explicar les idees i projectes del 15m i un llarg etc que veureu ben aviat en l’acta que penjarem. Creixem i creixem sense parar, i això ens fa reflexionar sobre la grandesa i importància de la tasca que realitzem i la molta gent que té un sentiment de pertinença, proximitat i simpatia cap al 15m.


En un altre ordre de coses, avui ens han confirmat des de la Marxa Popular Indignada que cap de les rutes organitzades cap a Madrid passarà per Lleida. Estem en contacte amb les assemblees indignades dels Pirineus, les Planes de Lleida, Osca i Saragossa, ja que estan valorant l’opció de crear una nova ruta cap a la capital de l’estat espanyol. Encara estem a temps d’organitzar-la. Està calculat que amb una marxa de 25km diaris, tardem 20 dies en arribar, tenint en compte que la trobada de totes les marxes indignades és el proper dia 23 de juliol. Us anirem informant durant aquesta setmana dels avanços sobre aquest particular.


Acta Assemblea Mariola 21/06/2011

3 comentaris:

  1. Millor que Planes de Lleida (?¿) potser Terres de Ponent. ;)

    ResponElimina
  2. És un debat etern aquest...planes de Lleida, ponent i la centralitat barcelonina! a saber quin és el més correcte!

    ResponElimina