divendres, 8 de juliol del 2011

Retallades a la Sanitat Pública i Marxes Indignades

Es diu Guillermo, viu a Lleida i és una persona absolutament normal. Però, des de l’inici, el seu compromís vers el 15m ha estat total. Fou un dels del grupet d’internautes que van quedar per iniciar l’#acampadalleida a Twitter (@Jishermo) el dia 18 de maig. Ha estat amb nosaltres des de els caòtics primers dies, quan l’èxit de la convocatòria de l’acampada ens va obligar a improvisar uns mínims d’organització. Va viure el cruel desallotjament de Ricard Vinyes, ordenat per Felip Puig i Àngel Ros.Va deixar-se la pell organitzant la manifestació del 19j com tantes altres persones. I ara, com no podria ser d’una altra manera, forma part de la Marxa Indignada que ens ha unit a les Assemblees Indignades de Saragossa, Osca i Lleida. Tot junts caminem cap a Madrid, per reunir-nos tota l’indignació i cridar ben fort que un altre món és possible. Us anirem explicant el seu trajecte des de aquest blog. No us el perdeu!

Qui pensi que el 15m va plegar veles amb l’abandonament de les places, s’equivoca. Ahir, les juntes de personal i sanitaris de Lleida ens van explicar com ens afectaran les Retallades a la Sanitat Pública, i entre tots, vam tenir clar que aquesta crisis l’està pagant qui menys culpa té de la seva existència, la pròpia ciutadania. A l’hora, que ens vam adonar que aquesta crisis, realment és una estafa, ja que sota la premissa de les retallades, s’amaga una voluntat molt clara de privatitzar un dret universal com és l’assistència mèdica. Per això, tenim molt clar que LA SANITAT, NI TOCAR-LA!

El 15m s’esta transformant en el ciment que unirà els maons de l’indignació social, i junts construirem un edifici que cap excavadora del neolliberalisme imperant podrà derruir mai. Per aquest motiu, esteu atents a totes les activitats, accions, grups de treball i comissions que realitzarem durant aquest estiu. La nostra voluntat és d’arribar molt lluny. T’apuntes amb nosaltres?


1 comentari:

  1. MOLT MOLT ORGULLOS DE TOTS I TOTES LES PERSONES QUE D'UNA MANERA O UNA ALTRA FAN POSSIBLE AQUESTA LLUITA CONTRA LA TIRANIA. MOLTES GRÀCIES!!! GRANS, MOLT GRANS!!

    ResponElimina